Poziv izlagačima za izlaganje na izložbi

Laboratorij inovativnih ideja i Platforma za društveni centar Čakovec u sklopu projekta Skriti poteci otvaraju javni poziv izlagačima za sudjelovanje na izložbi ˝Skrivene atrakcije Međimurske županije˝.

Pozivamo sve zainteresirane autore i kreativce (profesionalce i amatere) da pošalju svoje radove (medij fotografija, ilustracija, grafički dizajn) na temu ˝Skrivene atrakcije Međimurske županije˝.

Ako imate rad koji promovira staru, zaboravljenu atrakciju Međimurja, te ga prati i zanimljiva priča, pošaljite nam ga najkasnije do 30.11.2021.

50 najboljih radova bit će izloženi u dvorani Murai koja će se održati 20. prosinca 2021. godine, te će se koristiti za online izložbu (https://skritipoteci.eu/) i virtualnu šetnju galerijskim postavom.

Prijavu šaljete na mail: ured@lii.hr, te je potrebno uz rad priložiti:

– naziv rada

– priča koja prati rad

– Ime i prezime autora, te 2-3 rečenice o autoru

Za sve dodatne informacije slobodno se obratite: ured@lii.hr

Podijeli:

Zadnje vijesti

Ambalaža kao dodana vrijednost

Ambalaža se definira kao zaštitni omotač u koji se pakira neki proizvod kako bi se smanjila oštećenja tijekom procesa isporuke proizvoda. Nakon što je izvršena isporuka, potrošač obično odbacuje ambalažu

Ogoljeni dizajn

U današnje vrijeme sve se više javlja potreba za pojednostavljivanjem ambalaže proizvoda, budući da potrošači sve više cijene proizvode koje im nude prednosti prikazane na jasan i lako vidljiv način.

Svrhoviti dizajn

Uspješan dizajn mora imati svrhu. Mora imati jasne strateške ciljeve kako ne bi završio u jednoj od krajnosti, estetski savršenoj, ali marketinški neučinkovitoj ambalaži ili generičkim igranjem na sigurno i

Stilovi ilustracija

Postoje mnogi stilovi ilustracija, oni mogu ovisiti o klijentu, efektu koji se želi postići, ilustratorovoj mašti. Stilovi se vrlo često dodiruju ili preklapaju do određene granice. Ovo su samo neki

Kontaktirajte nas